Özel tekirdağ Yaşam Hastanesi'nden Vali Kelemek'e ziyaret

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ'NDEN VALİ KEMELEK'E ZİYARET Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü ve Hastane Müdürümüz Serdar ÖZKAN, Kalite Yönetim Sorumlumuz Dicle AYAN ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Selda ÇABUK, Vali Zübeyir KEMELEK'i makamında ziyaret ettiler.

Hastane Müdürümüz Özkan sayın Valimize, Sağlık Bakanlığı Kalite Geliştirme ve Daire Başkanlığı'nın düzenlediği “ Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde” Türkiye genelinde devlet hastaneleri,araştırma hastaneleri ve özel hastanelerin toplam 672 sunumla katıldığını, 2 aşamalı değerlendirmeye tabi tutulan bildirimlerden sadece 37 poster bildirisinin seçildiğini ve uygun görülen bu sunumlardan sadece iki sunumun özel hastanelere ait olduğunu, Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesinin 3 ay süren bir çalışma ile şekillendirdiği , İngilizce ve Türkçe olarak hazırladığı poster bildirimi ile ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı Kalite Geliştirme ve Daire Başkanlığından davet aldığımızı belirtti. Vali Kemelek , Tekirdağ da açılan ilk özel hastane ”Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi'nin”, Kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunduğunu, bölge halkının aldıkları sağlık hizmetleri ile ilgili hastanemizden duydukları memnuniyetlerini aktardıktan sonra, sunuma layık görülen poster bildirimi ile ilgili hastanemizin elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ettiğini ve Hastanemizin ziyaretinden dolayı memnunluk duyduğunu belirtti.

{gallery}/Vali_Ziyaret{/gallery}