Cilt Sağlığınızı İhmal Etmeyiniz

Hepimiz dünyaya mükemmel bir cilt ile geliriz. Ama kimimiz 60'lı yaşlarda bile hala çok güzel bir cilde sahipken kimimizin cildi 30'lu yaşlardan itibaren hızla yaşlanabilir.

Genetik faktörler ayrı tutulursa beslenme, uyku düzeni, kullanılan kozmetikler, mevsimsel değişiklikler, alkol, sigara ve vücudumuzda kimyasal tepkimeler cilt sağlığımızı yakından ilgilendirmektedir.

Bir gün dahi uykusuz kalsak bu cildimizi bozmuyor mu? Kozmetik bir sorun gibi gözükse de aslında cilt sağlığı vücut sağlığımızın aynasıdır.

Hepimiz cildimize çok iyi bakmalıyız. Her daim güzel olmanın sırrı güzel bir ciltle mümkün olup, konusunda uzman, deneyimli ve bilgili bir güzellik uzmanının görüş ve tavsiyelerini almakta yarar vardır. Yanlış kullanılan bir kozmetik ürünü cildimizi güzelleştirmek yerine tersine daha da büyük sorunlara yol açabilir, cildimizde koyu lekeler, yağ bezeleri, sivilceler oluşabilir.

Ayrıca bakımsız bir cilde sürülen en pahalı ürün dahi cildimizi onarmak yerine, toz toprağın cilde yapışmasını sağlayan bir zemin oluşturmaktan başka bir işe yaramayabilir. Hastane ortamında kozmetik uygulamaların yapıldığı birimlerde cildinizin ihtiyaçları hakkında bilgi alabilir ve steril ortamda cilt lekeleri, kılcal damarlar, akne-sivilce, cilt bakım uygulamaları ve cildinizin ihtiyacını yönelik bir çok uygulamayı yaptırabilir cildinizdeki sorunları çözebilir kendinize hakkettiğiniz özeni gösterebilirsiniz.

Asıl olan cilttir. Cildinizi sevin koruyun ihtiyaçlarını bilin ve karşılayın.