Aspirinin kalbe etkileri radyoda!

Yaz aylarında artan sağlık sorunlarına paralel olarak büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi, her Cuma düzenlenecek canlı radyo programlarıyla halkı bilgilendirecek. Tekirdağ'da 98.5 frekansından ve internet üzerinden yayın yapan Radyo Can'da her Cuma 15:00 - 17:00 saatleri arasında uzman hekimlerin katılacağı programları hazırlayacak olan Özel Yaşam Hastanesi, sağlıklı yaşam konusunda halkı bilinçlendirecek.

Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi hekimlerinden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Reşit Yaman Radyo Can'da katıldığı canlı yayında telefon, facebook ve twitter üzerinden gelen sorularını yanıtladı.

"Kullanılan aspirin kalbi ne kadar koruyor?" temalı programda konuşan Yaman, aspirinin kalbimiz üzerinde etkilerini anlattı. İki saat boyunca vatandaşların sağlık sorunlarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Yaman, dinleyicilerin programa gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi'nde görev yapan hekimler, her Cuma saat 15:00 - 17:00 saatleri arasında Radyo Can'da halkın sorularını yanıtlayacak.