Tekirdağ'lı sporseverlerin debüyük ilgi gösterdiği ergen ring ateşine ,Özel Tekirdağ Yaşam Hastane

Tekirdağ'lı sporseverlerin de büyük ilgi gösterdiği ergen ring ateşine ,Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi sağlık sponsoru oldu . Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen bizimde sağlık sponsoru olduğumuz Ergen Ring Ateşi Profesyoneller Kick Boks Müsabakaları Sahil Dolgu Alanında gerçekleştirildi.Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç'ın yanısıra,Tekirdağ Yaşam Hastanesi Müdürü Serdar ÖZKAN'da sporculara madalya verdi.Hastane müdürü Serdar ÖZKAN sosyal ve sportif faaliyetlere kurum olarak her zaman destek verdiklerini belirtti.Bu Anlamda tüm yetkililere bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum dedi.