Hata
  • JFolder: :files: Dizin bir klasör değil. Dizin: /home/xnhnuldh/public_html/images/stories/ebeler/
Dikkat
  • JW_SIG_PRG
  • Simple Image Gallery (free) is present and enabled in your site. Please disable it first, in order to be able to use the more advanced Simple Image Gallery Pro.

Ebeler Gününde Başhekim'den Özel Kutlama

Tekirdağ ÇYDD ile Kadınlara Özel Yaşam Hastanesi ÇYDD’nin düzenlemiş olduğu Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. 8 Mart’ta Nurettin Ekmekçioğlu okulunda gerçekleştirilen etkinlikte Genel Cerrahi Uzmanı Engin Okan Yıldırım Meme Kanseri İle ilgili bilgiler verdi.

Çalışanların özel günlerine değer veren ve çeşitli sürprizler yapan Başhekim Ekrem Çömez, doğumlarda büyük emekleri geçen tüm ebe hemşirelerin bu özel gününü kutladığını bildirdi. Sabah saatlerinde hükümet önünde çelenk koyma törenine katılan ebelere hastanede özel kutlama yapıldı.

{gallery}ebeler{/gallery}