Hata
  • JFolder: :files: Dizin bir klasör değil. Dizin: /home/xnhnuldh/public_html/images/stories/kickbox/
Dikkat
  • JW_SIG_PRG
  • Simple Image Gallery (free) is present and enabled in your site. Please disable it first, in order to be able to use the more advanced Simple Image Gallery Pro.

Spora ve Sporcuya Önem Veriyoruz.

Spora ve Sporcuya Önem Veriyoruz. Yaşam Hastanesi, 30 Ekim Cumartesi günü Tekirdağ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen “Ergen Ring Ateşi” adlı boks turnuvasının sağlık sponsorluğunu üstlendi.15 kişilik ekibiyle gece boyunca sağlık desteği veren Yaşam Hastanesi spor etkinliklerine verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Fox TV’de canlı yayınlanan turnuva başlamadan önce sporcular Yaşam Hastanesi tarafından uygulanan sağlık kontrolünden geçtiler.

{gallery}kickbox{/gallery}