Off Road Heyecanına Ortak Olduk.

Off Road Heyecanına Ortak Olduk. Yaşam Hastanesi 1993 yılında kurulan İstanbul Off-Road Klubü (İssoff ) adlı Türkiye’nin ilk Off-Road klübünün Tekirdağ’da düzenlenen yarışlarına sponsor oldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Off-Road tutkunları, 23–24–25 Ekim’de Kartaltepe’de kurulan kampta toplandılar.

Bu güzel organizasyonda her türlü yaralanma ya da diğer sağlık koşullarıyla ilgili olumsuz durumlara karşı Yaşam Hastanesi, ambulansları ve sağlık görevlileriyle yarış alanındaydı. Off-Road’cular, İSOFF sitesinde yayınlanan yol notlarını takip ederek, 23 Ekim Cuma gününden itibaren Tekirdağ, Kartaltepe’deki kamp alanına gelmeye başladılar. 24 Ekim Cumartesi günü gelecekler içinse Tekirdağ Valiliği ve TRAKOFF işbirliği ile dev bir 4x4 konvoyu planlandı. Yenice’de bir araya gelen sayısız 4x4 araç, polis korteji eşliğinde Tekirdağ Valiliğinin önünden başlayan bir şehir turu gerçekleştirdiler.