Orion AVM işbirliğiyle Orion Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen 'Ücretsiz Kontrol Günleri' 14-15 Haziran (Cumartesi ve Pazar) tarihlerinde gerçekleşti. İki gün boyunca 10:00-13:00 ve 14:00-17:00 saatleri arasında Orion AVM sağlık odasında halka yönelik ücretsiz elden kemik yoğunluğu ölçümü, tansiyon ölçümü ve obezlere vücut kompozisyon analizi (detaylı bilgi http://www.vucutanalizi.com 'da) yapıldı. Ayrıca isteyen kişilere prostat kanseri hakkında da bilgi verildi.

Etkinliğimize katılıp da bir sosyal güvenlik kurumunda kaydı olan erkek katılımcılar ise çok şanslıydı. Orion AVM'deki Yaşam Hastanesi standına kayıt yaptırarak kontrollere katılan erkek katılımcılardan 16 - 21 Haziran tarihleri arasında hastanemize evrakları ile gelip, olacakları muayenelerden katılım payı alınmayacak.