48. Kiraz Festivalindeydik

Meşhur Kiraz bahçelerimizin, adına neredeyse yarım asırdır şenlikler düzenlenmekte, şenlik zamanlarında kent ruhunu en iyi yansıttığı coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapmaktadır Güzel kentimiz Tekirdağımız... Bu yıl 12-16 Haziran tarihlerinde 49.su düzenlenen Kiraz festivali etkinliklerinde Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi olarak bizlerde ordaydık.

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi 49. Kiraz Festivali'nde açtığı stand ile yediden yetmişe herkesin büyük ilgisini çekti. Hastanemiz Festival süresince sağlık ve hastane hizmetleri hakkında bilgilendirme ve sürpriz aktivitelerle ziyaretçilerine hizmet verdi.

"Şu gördüklerin kiraz ağaçlarıdır / Ki, böyle çıplak kalmazlar Günü gelir uzun olur yeşilin ömrü / Zannedersin ki solmazlar Bizim buralarda / Kiraza çıkmayan kızı almazlar." Arif Nihat ASYA