Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi çalışanları ve aileleri hafta sonu tatillerini Atatürk Orman Çiftliği piknik alanında geçirdiler. Katılımın oldukça büyük olduğu organizasyonda tüm çalışanlar hoşça vakit geçirip stres attılar.

Canlı müzik ve Mangal ikramıyla başlayan piknik programında; küçük büyük her yaştan katılımcının olduğu piknikte çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Oldukça keyifli ve çekişmeli geçen yarışmaların ardından, İnce çalgı ve davullu müzisyen grubunun, müzikleri eşliğinde çalışanlar akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Cihan ÇÖMEZ "Bir yıllık yoğun bir çalışmanın tüm yorgunluğunu-stresini atmak, çalışanların kaynaşmasını sağlayarak motivasyonu yükseltmek amacı ile gerçekleştirdikleri pikniğin bundan sonrada devam edeceğini" söyledi.