Yaşam Mangal Günleri

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi Çalışanları Piknikte Stres Attılar. 01 Temmuz Pazar günü Atatürk Orman Çiftliğinde gerçekleştirilen piknikte hastane çalışanları ve aileleri bir araya geldiler.

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi düzenlediği piknikte çalışanlarımız, aileleriyle beraber eğlenme ve dinlenme fırsatı yakaladılar. Piknikte, gerçekleştirilen mangal partisinin ardından ince çalgı ve davullu müzisyen grubunun, müzikleri eşliğinde halaylar çekildi, müziğin ritmiyle gönüllerince eğlendiler.

Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ekrem ÇÖMEZ, Genel Koordinatörümüz Dr. Cihan ÇÖMEZ ve Hastane Müdürümüz Serdar ÖZKAN "Bir yıllık yoğun bir çalışmanın tüm yorgunluğunu-stresini atmak, çalışanların kaynaşmasını sağlayarak motivasyonu yükseltmek amacı ile gerçekleştirdikleri pikniğin bundan sonrada devam edeceğini" söylediler.