Hata
  • JFolder: :files: Dizin bir klasör değil. Dizin: /home/xnhnuldh/public_html/images/stories/yenidogan_kasim09/
Dikkat
  • JW_SIG_PRG
  • Simple Image Gallery (free) is present and enabled in your site. Please disable it first, in order to be able to use the more advanced Simple Image Gallery Pro.

Özel  - Yenidoğan Ziyaretlerimiz - Kasım 2009

Hemşirelerimiz yeni annelere, doğru emzirme teknikleri, uyku düzeni, alınması gereken önlemler  ve anne-bebek uyum sürecinde yaşanan problemler üzerine pratik bilgiler verdiler.

Yenidoğan Ziyaretlerimiz - Kasım 2009 Ekim ayında Emzirme Haftası ile başladığımız Yenidoğan Ziyaretleri'mize devam ettik. Hastanemizde doğmuş olan bebeklerimizi ve annelerini 19-20 Kasım 2009 tarihlerinde evlerinde ziyaret ettik. Hemşirelerimiz eşliğinde gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerimizde bebeklerimizin anneleri ile uyum süreçlerine dair sohbet ettik.

{gallery}yenidogan_kasim09{/gallery}